אמא בת 65 מפחדת מבדיקות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/11/2016 | 18:16 | מאת: עמי

שלום רב ! אימי בת 65. בריאה בדרך כלל. ירדה במשקל לאחרונה. אנחנו כילדים מזהים אצלה ירידה בזיכרון. לאחר בירור אצל נוירולוג הסתבר שאכן ישנה ירידה בזיכרון. הרופא הפנה אותנו למרכז בדיקת זיכרון באופן מעמיק יותר. בדיקת CT וכן בדיקת דו פלקס צאוורי. יש לציין שאימי עובדת למרות שהיא פנסיונרית. פעילה , עצמאי ומתפקדת כרגיל. היא מפחדת מהבדיקות שהרופא שלך אותה ולא רוצה להסתבך מה שנקרה... שאלתי היא : האם הבדיקות הכרחיות ...במיוחד בדיקת הCT ? למה עלינו לצפות? איך להתכונן לבדיקות? תודה רבה על ההתייחסות

כל אלה הן שאלות שיש להפנות לרופא שהפנה לבדיקות. הכנת המטופל לתוצאות אפשריות של הבדיקות הן חלק מן הטיפול הרפואי, שצריך להעשות פנים אל פנים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים