חוסר יציבות וכאבי ראש בעמידה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/10/2016 | 06:35 | מאת: יחיאל

בן 40. לאחר תיקון מום מלידה עי צינטור.סגירת דלף. ובצינטור השני. הרחבת האזור עי סטנד. בזמן האחרון חש בעמידה כאבי ראש ברקות לעיתים שינויים בפוקוס הראייה. אבל בעיקר מעין תחושת חוסר יציבות. עברתי לפני הצינטור mri ראש סיטי. הולטר לחץ דם. האם זה קשור לתופעת חרדה כפייתית. ככה טוענים הרופאים. הלחץ והכאבים רק בעמידה . שכיבה וישיבה הכל תקין .

ליחיאל שלום, כדאי לך להגיע לבדיקה על ידי נוירולוג, מצוייד בדיסקים עם בדיקות הדימות שעברת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים