תחודות מוזרות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/10/2016 | 13:26 | מאת: תהל

בת 31 עם נוירופתיה של סיבים דקים, סחרחורות וכאבי ראש, אחרי לילה כמעט ללא שינה, שהיו בו רגעים של התנתקות, אנסה להסביר: פתאום תחושה כזו שלא הייתי פה לכמה שניות כאילו אולי איבדתי הכרה, אבל זה בתחושה. בבוקר הלכתי ברחוב ופתאום אני מרגישה שאני יותר גבוהה ממה שאני באמת ככה במשך כמה דקות של הליכה. התחושה הסאת של אשליית הגובה חזרה על עצמה שוב שבוע לאחר מכן אחרי לילה של שינה מועטה. מה זה יכול להיות?

לתהל שלום, האפשרויות מרובות, אך מה שחשוב הוא שתתחילי בכך שתגיעי לרופאך המטפל להבדק. אם התחושות תתמדנה עד שתגיעיל בדיקתו -- פני לחדר המיון הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים