תוצאות בדיקת סי טי ראש לאחר התעלפיות ופירכוס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/10/2016 | 14:46 | מאת: ליאת מידלר

שלום רב קיבלתי תוצאות של ct ראש ואשמח עם תוכל לעזור לי להבין אותם יש לי תור לנירולוג + המלצה ל mri אך כרגע לא יודעת מה יש ומה זה אומר להלן ממצא הבדיקה - רושם להרחבה מינימלית של הקרן הטמפורלית הימנית והיפוקמפוס מימין יתכם הידקקות ואטרופיה היפקמפלית מימין ... בבקשה אשמח לקצת מידע ואולי להרגעה קלה

לליאת שלום, MRI יעזור לענות על השאלה. השתדלי להקדים את התור לנוירולוג. התיעצי בהקדם עם רופאך המטפל לגבי נטילת תרופה נגד פרכוסים, אם אינך נוטלת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים