אי תחושה בשוק שמאול עקב פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/09/2016 | 08:56 | מאת: מאיר

אני בן 69 עקב פריצת דיסק שהיה לי לפני15 שנה יש לי חוסר תחושה בשוק שמאול נשלחתי ע"י האורתופד לבדיקת EMG רגליים. התוצאות: שעצב אחד בשוק לא בסדר. האם ניתן לעשות משהוא לשיפור פעולת העצב פעילות אורתופדית? זריקות?דיקור סיני? או כול דבר? או שאין מה לעשות ? בתודה לתשובה מאיר

למאיר שלום, צריך לראות בדיוק במה מדובר, כולל בדיקתך, כולל תוצאות הבדיקה. הדבר מחייב יעוץ פרטני. אשמח לעזור לך במרפאתי, 077-777-9222, או פנה ליעוץ נוירולוגי במסגרת קופת חולים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים