המשך לשאלה מהיום לגבי סיטי מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/09/2016 | 20:02 | מאת: רעיה

האם הבעיה נגרמה בגלל הנפילה? לפני כחצי שנה עברתי סיטי בגלל דלדלו פראירוע מוחי חולף והתוצאה הייתה אוטמים לקונריים. לא היה הזכור על החללים והרחבתם ופרמכימה. האם משמעות של דילדול פרנכימה זה שעלול להיגרם לחץ תוך גולגלתי? תודה

הגיעי לבדיקת הנוירולוג עם שתי בדיקות הדימות על דיסק כדי שתתאפשר השואה. כדאי להקדים את התור לנוירולוג. אם אינך מצליחה להקדים -- פני לחדר מיון קרוב למקום מגורייך כדי לענות על השאלות שאת מעלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים