עזרה בבקשה-מחפשת כיוון ומי שיעזור לי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/09/2016 | 11:37 | מאת: דניאל

דניאל's Avatar מחובר הודעות: 5 שלום רב בת36.בריאה.מאושרת.עובדת שמחה ומצליחה(לא סתם פתחתי בכך). מאובחנת כחולת פיברו מיאלגיה.מתמודדת בלי תרופות. מיזה ארבעה חודשים תחושת בעירה בחזה בעיקר וברום הבטן-נושא לבבי נשלל.צילום ושט אובחן ריפלוקס בינוני שלטענת הרופא לא מסביר את הבעירה ותחושת השריפה. יש לי התקפים של בעירה באים והולכים. זה קבוע ברמה מסוימת ובימים מסוימים כמו היום בוער לי בחזה.ביד שמאל.בגב.בגולגולת ואפילו בפנים ובעין. אני מקבלת לוסק שלוש פעמים ביום.שותה גביסקום.טיפול הומאופתי לריפלוקס.שומרת לרוב דיאטה וכלום. רופא המשפחה כבר רמז שאולי זה בראש..... כשאני משחזרת היו לי בשנים האחרונותתופעות של בעירה ביד בעורף ועוד אבל הבעירה עכשיו בלתי נסבלת ומפושטת מאידך יש לי קשיי בליעה ולעיתים פצעים בגרוו מהחומציות. עזרתך מחלה משולבת? משהו עצבי?אני מאבדת את שפיותי? סובלת ומיואשת כבר. ניסיתי להגיע לתור פנוי אצלך היה רק בנובמבר.עזרתך בבקשה!

לדניאל שלום, אינני שומע תאור שאופיני לבעיה נוירולוגית. ליתר בטחון -- לכי להתייעץ עם נוירולוג במסגרת קופת חולים. שובי ובחני עם רופאייך את נושא הרפלוקס. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים