תרופות נוספות לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/09/2016 | 21:20 | מאת: ליאל

שלום! אבא שלי בן 53 עבר אירוע מוחי לפני 3 חודשים.. מאז ומתמיד היה לו כאבי בטן (קיבה רגישה) ולאחר האירוע זה התחזק. מכיוון שהוא לוקח תרופות להורדת הלחץ דם ודלול.. בין היתר גם המיקרופירין שמעכבת הצמתת טסיות דם השאלה שלי היא, הוא יכול לקחת לנטון שזה מאזן את החומציות בקיבה? (קראתי שהלנטון יכול להפחית את היעילות של המיקרופירין)...

לליאל שלום, לך עם אביך לבדידה אצל הרופא המופל. ישנם גורמים רבים לכרבי בטן, וטוב שיבדקו לפני שיחליט על טיפול. לנטון אינו פחית את יעילות האספירין. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים