כאב ראש שלא עובר מה עושים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/08/2016 | 19:41 | מאת: אולגה

שלום דר .אני סובלת מכאב ראש כבר שבוע הייתי אצל הרופא משפחה והוא נתן לי אתופן ועוד כדור ללילה שכחתי את שמו . הכאבים עדיין לא עברו ואני ממש סובלת . עלי לציין ששנה שעברה היה לי בדיוק אותו דבר ועשו לי אמ אר אי והכול יצא תקין וזה עבר אחרי שבוע בערך חזרתי לרופא עכשיו ןהוא נתן לי ארקוקסיה מה עלי לעשות בשביל להקל על הכאבים

לאולגה שלום, אין דרך ליעץ ללא בדיקה, והסבות לכאב ראש הפעם יכולות להיות שונות מאשר בעבר. כמוכן -- את זקוקה לטיפול מעבר למה שקבלת. על כן לכי להבדק בשנית ולקבל טיפול הולם במסגרת חדר המיון הקרוב למקום מגורייך, ויתכן באשפוז. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים