נוירופתיה כתופאת לוואי מתרופות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/07/2016 | 17:02 | מאת: אורלי

שלום רב אני סובלת מנוירפתיה בעקבות כדורים נגד דחיית איבל מושתל. יש לי כאבים בפנים ובעיקר באף וסביבו שהם אלו שהכי מציקים לי .וגם לפעמים פלשים של כאב. כמובן יש גם נימול ידיים רגליים ובראש. אני רוצה להימנע כמה שאפשר מלקחת עוד תרופות. קראתי שחומצה אלפא ליפואית עוזרת לנוירופתיה שמקורה בסכרת. האם היא תעזור גם במיקרים כמו שלי? יש לך עצה או פתרוןאחר להקלה ? תודה רבה

לאורלי שלום, חומצה אלפא ליפואית נבדקה בסכרת, והראתה השפעה חלקית, בנסויים לטווח קצר (מספר שבועות). תיתכנה אינטראקציה עם תרופות ותופעות לוואי. אם את רוצה לנסות -- התיעצי עם רופאייך. הרי זאת תרופה לכל דבר. עצתי לנסות תחילה תרופות שיעילותן מבוססת יותר, ומקדמי הבטיחות שלהן ידועים. אם תרוצי שאייעץ לך בבחירת התרופה האופטימאלית לך, אוכל לעשות זאת במרפאתי. 077-777-9222. חשוב יהיה לדעת מה התרופה שגרמה לנוירופאתיה, אלו תרופות את נוטלת כיום, ומה תוצאות המעבדה הבסיסיות שלך (ספירת דם וכימיה מורחבת) כעת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים