מיחושי ראש ואובדן תחושות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/07/2016 | 13:33 | מאת: מאור

שלום רב בן 56 לפני חצי שנה החלו תופעות קשות שהצביעו על הרעלה או חשיפה טוקסית. ערכתי ביוזמתי בדיקות למתכות כבדות ברמבם רק 3 חודשים לאחר תחילץ התופעות ארסן יצא מוגבר 48 כאשר הגבול העליון 35 כרגע אני סובל מחולשה אובדן תחושות טבעיות איבוד חושי טעם וריח ירידה קוגניטיבית ומיחושי ראש ו"ערפל מוחי באחד הפורמים רופא תעסוקתי יעץ לי לבדוק הרעלה מכוונת אבל לא זכיתי לאיבחון ולא לשיתוף פעולה ממרכז ההרעלות ורופא המשפחה חסר כלים לסייע במקרה כזה. האם יתכן כניסת ארסן דרך מחסום דם מוח למוח וגרימת הנזקים והסבל שאני חווה האם למוח יש מנגנון detox והאם אפשר באמצעות בחינת נוזל השידרה לאבחן את מהות הטוקסינים ? איך מגיעים לאבחנה בבעיה כזו? תודה רבה

למאור שלום, נקודת המוצא היא ראיון רפואי מדוקדק ובדיקה נוירולוגית קפדנית. במרכז הבריאות רמב"ם יש מחלקה נוירולוגית מעולה. פנה לעזרתם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים