אבדן התמצאות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/07/2016 | 17:03 | מאת: איתן

שלום דוקטור האם הופעה פתאומית של אובדן התמצאות קל למשל מספרי אוטובוס או אי זיהוי התחנה הנכונה בזמן. ברצף של יום יום אצל אדם מבוגר מעידה על בעיה? לפני חודשיים שבץ קל בגזע המוח בפונס ובגשר בן 80. זה שכיח שזה מופיע במרחק זמן כזה מהארוע? זה חולף או שזה מתדרדר? או שזה ארוע נוסף? מה עושים?

לאיתן שלום, תסמינים חדשים מחייבית יעוץ פרטני. כל האפשרויות שהעלית הן אפשרויות. פנה לנוירולוג, יחד עם אביך, לבדוק את מהותם ואת סיבתם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים