עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/07/2016 | 22:42 | מאת: דניאלי

לפני כשנה התחילו לי תופעות של בעירה בקרקפת.נוירולןג בדק וטען שאין שום דבר. בחודשים האחרונים לאחר מחלת נשיקה קשה וכאבים עקב בקע סרעפתי גדול סובלת מתחושות בעירה בראש ובפנים שבאות והולכות. מיזה כמה לילות שאני לפתע חשה שהאף שלי מנומלל.העין מנומללת. הלחי ונעלם וחוזר אקראית. לזה מתחברות לעיתים תחושוץ נמלול בידיים.בזרועות. בחזה ועוד. סובלת במקביל כשבוע מכאב במפרק הלסת עם הקרנה לראש ולעין-כל הכאבים והבעיות כולל הנמלול באור מוללט של המקרים בצד שמאל. זה ממש מפחיד אותח ומצאתי את עצמי כמעט בהתקף חרדה.נשמתי ונרגעתי אבל אני לא מבינה מה קורה איתי ומה עלי לעשות. האם זה משהו מסוכון? נפשי? אודה לעזרה

לדניאלי שלום, בשאלה דחופה יש לפנות לגורם רפואי בשר ודם (רופא מטפל, חדר מיון), כי תשובה פרטנית מחייבת בדיקה. האפשרויות רבות, ואי אפשר לפתור בהתכתבות. אני מקוה שקבלת מענה מספק לתסמינייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים