כאבים מתחת לאוזן שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/07/2016 | 23:45 | מאת: אילת

לפני שלושה חודשים חליתי בפציליאס, לאחר טיפול בסטרואידים הפנים חזרו למצב הרגיל. אך הכאבים מתחת לאוזן עדיין ממשיכים. בדק אותי א.א.ג והוא נתן לי אלטרול במשך שבועיים שתיתי, חל שיפור במשך כמה ימים ושוב פעם חזרו הכאבים. אני כבר שלושה חודשים סובלת מכאב שבא והולך, דיי מיואשת. מה יכולה להיות הסיבה לכאב?

לאילת שלום, אני שמח לשמוע שפנייך חזרו לקדמתם. סיבה שכיחה לכאב היא שסיבים המעצבבים את האיזור מתחת לאוזן נכללים בחבילת העצבים של עצב הפציאליס שנפגעה, וטרם השלימה את החלמתה. אם אלטרול אינו עוזר קיימות אפשרויות נוספות. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים