רדום לי בקודקוד עם תחושה של צביטה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/07/2016 | 19:27 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 45.השבוע ביום שלישי הייתי באימון במכון כושר עם עצימות גבוהה ודופק מאוד גבוה למחרת בערב הרגשתי מעין צביטה בקודקוד והאזור שם מרגיש קצת רדום. והרגשתי לכמה דקות נימול בקצה הימני של השפה. עד היום יש לי לפעמים את הצביטה בקודקוד במיוחד כשאני מורחת קרם על הפנים והאזור שם מרגיש רדום זה למעלה בקצה הרוש ממש צמוד לשביל השיער באמצע. עכשיו התעוררתי משינה ובנוסף מעקצצת לי השפה בצד ימין . אתמול הייתי בחדר מיון ואמרו שם שאין לי ארוע או משהו כזה עשו לי בדיקה נוירולוגית של תנועות ידיים וכו ושחררו אותי . זה לא עובר לי מה זה יכול להיות?

לדנה שלום, האפשרויות נעות בין אלה שמתקשרות לפעילות הגופנית, כגון גרוי עצבי כזה או אחר או קרע קטן בדופן אחד מכלי הדם למח, דרך כאלה שאינן קשורות ישירות לפעילות אך צפו בעקבותיה. כדאי לרדת לפשר הדברים, אך הדבר יכול להתבצע רק במסגרת יעוץ פרטני, הכולל ראיון, בדיקה, והתיחסות לבדיקות שכבר עברת. אם את חשה בהחמרה, כדאי לשוב ולפנות לאותו חדר מיון כדי לתת לרופאים שם להמשיך ולהעמיק ולבדוק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים