בעיה עצבית בצוואר וכאבי יד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/07/2011 | 11:01 | מאת: דורון

שלום,אני סובל מכאבי צוואר למעלה משנה.הכאבים מתבטאים גם במין צורך כזה להזיז את הצוואר שמאלה. עברתי התחשמלות ולאחר מכן הכאבים החריפו ונוספו להם גם כאבים חזקים ביד שמאל ובאיזור הכתף. MRI ,אולטרא סאונד -לא נמצא דבר. EMG -כתוב שיש DENERVATION in muscles innervated by c7 c8. במסקנה: chronic neurogenic changes in muscles innervated by c7 c8 האורתופד אמר שכיון שזה עצבי אין לו מה לעזור לי. הנוירולוג אמר שזה כרוני אז בעיה קטנה והתעלם מהכאבים שלי - רק נתן לי וויטמין B. גם הוא לא ידע לעזור. היד כואבת במאמץ או אם אני נשען על השכם השמאלי . כנראה שבעיה העצבית בצוואר אחראית לכאבים ביד,נכון? מה ניתן לעשות?

18/07/2011 | 17:16 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

דורון, שלום EMG מראה עדות לפגיעה בשורשים באזור צוואר. MRI נעשה באיזה אזור? עמוד שדרה צווארי? כתף?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים