זרמים בראש ובגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/06/2016 | 19:38 | מאת: נתנאל ישר

שלום רב, אני בחור בן 25, אני סובל ממיגרנות קשות מאוד מאז גיל 15 ונוטל משככי כאבים רבים על בסיס יום יומי(3 רילרט כל יום).לדברי הניורולוג התמכרתי למשככי כאבים. בחודשים האחרונים אני מרגיש מעין זרם חשמל שעובר לי מהראש ללמטה כשאני מזיז את העיניים או את הראש, מלווה לזה גם דופק מואץ. עשיתי בדיקת CT ובדיקת eeg שיצאו תקינות. לרוב אחרי הזרמים האלה בא התקף מיגרנה. הזרמים יכולים להמשך יום שלם. כרגע יש לי את זה 48 שעות ללא הפסקה וללא התקף מיגרנה. אני ממש בלחץ מיזה... אשמח לתשובתכם

לנתנאל שלום, לעתים נקלעים למצב של כאב ראש תמידי, או סימנים נלווים, שאינם מרפים. אם לא תסתדר במסגרת אמבולאטורית יתכן שיהיה צורך בטיפול באשפוז כדי להפסיק את השמוש היום-יומי במשככי כאבים. התיעץ עם רופא המשפחה או הנוירולוגף או פנה לחדר המיון הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

21/06/2016 | 23:53 | מאת: נתנאל ישר

קודם כל תודה רבה על התשובה! לדעתך זה נובע מההתמכרות למשככי הכאבים? והעלתי את המינון של כדורי המניעה למיגרנה ככה שאני יורד בהדרגה ממשככי הכאבים, האם זה יפסיק?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים