תחושת ציפה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/06/2016 | 12:21 | מאת: בתחן

ד"ר שלום, כבר מעל שנתיים אני סובלת מתחושה של סחרחורות/הרגשה שאני עולה ויורדת/צפה שמתגברת בעיקר שאני מאד עייפה או לאחר פעילות גופנית. עשיתי בדיקות עיניים מקיפות וכן בדיקת שדה ראיה,נבדקתי אצל רופא א.א.ג וכן בוצע סיטי ראש אבל לפני מעל שנתיים. מה אתה ממליץ להמשך? הרופאה טוענת שזה הרגשה של הגוף ללא בסיס קונבציונלי ואני בלחץ שאולי זה משו חמור אחר. תודה על ההתיחסות.

לבתחן שלום, כדאי שתשובי ותפני ותבדקי לגבי תחושות הציפה, כשאת מביאה את תוצאות בדיקות העבר (כולל בדיקות דם ובדיקות דימות) בדיקות דם עדכניות, ומדידת לחץ דם ודופק בשכיבה, ישיבה ועמידה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים