עצבים נלחצים בכמה מקומות בגוף במקביל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/06/2016 | 22:05 | מאת: א.

אני בן 39. לפני שנה בערך בעקבות כאב בכתף נאמר לי שנלחץ לי עצב באיזור הכתף. זה עבר עם הזמן אז התעלמתי מזה. לפני חצי שנה לערך, בשתי הידיים, התחיל נימול באצבע הזרת ובאצבע לידה (חמישית ורביעית). נאמר לי שגם זה עצב שנלחץ בשם ulnar. בחודשיים האחרונים התחיל לי כאב סכיאטי נוראי שמשבית לי את החיים, מהישבן לעקב ונאמר לי שזה סכיאטיקה עקב לחץ על עצב האישיאס. במ MRI לא גילו משהו לא בסדר בעמוד השדרה. האם יכול להיות שיש גורם אחד לכל התחלואים האלה?

לא' שלום, ברפואה יש הרבה אפשרויות. אותך מעניין מה האפשרויות שסביר שמסבירות את מצבך. זה מחייב יעוץ פרטני, כולל בדיקה, כולל ראיית הדימות הרלונטית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים