עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/06/2016 | 20:25 | מאת: מלי

בת 36 מאובחנת כחולת פיברומיאלגיה מזה כחודשיים בעירה בחזה ביד ובגב מצד שמאל.בא והולך ובעירה ברום הבטן. נבדק נושא חבבי-אנזים אקג אקו ארגומטריה-תקין. טולטרסאונד בטן תקין. לקראת גסטרוסקופיה-מטופלת בלוסק ללא שינוי משמעותי.רופא משפחה העלה אפשרות נוירולוגית כי לפני שנה שרף לי בראש תקופה וזה עבר וחושב שזה אולי קשור לפיברו. לפעמים חוץ מבעירה יש לי גם כאבים. נא דעתך. לחוצה ממש

למלי שלום - אם אינו עד כדי כך דחוף -- פני לבדיקה נוירולוגית, עם הפניה מרופאיך. זאת המסגרת להעריך את מצבך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים