אי סבילות לחום אין הזעה והתייבשות והקאות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/06/2016 | 11:30 | מאת: שרית

שלום רב פרופסור ערמוו, מקווה שתוכל לעזור לי זו בעיה שמלווה אותי כבר שנתיים. בת 47 יש לי טלסמיה מיינור, ותת פעילות בלוטת התריס כמו כן רגישה g6pd. בשנים האחחרונות כשאני נחפשת לחום - שמש ימים שרביים או שוהה מס' שעות בשמש למרות ששתיתי הרבה שמתי לב שאני לא מזיעה ואז אני חוזרת הביתה מקיאה עם כאבי ראש (סובלת גם ממיגרנה) וחולה יום אחד ולמחרת מבריאה. זה מאוד מגביל אותי כי אני יודעת מראש שאם אחשף לשמש זה יקרה לעומת זאת כשאני בבית עם מזגן הכל בסדר. מה לעשות? אני מאוד מוגבלת איזו בדיקות עליי לבצע? תודה רבה

לשרית שלום רב, האפשרויות רבות, ואין אפשרות להמליץ על בדיקות בלי לראות אותך. מומלץ שתפני לרופאייך עם שאלה זאת. אם הם יחשבו שיש צורך ביעוץ נוירולוגי -- אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. ברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים