כאבי ראש חזקים וחוסר יציבות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/06/2016 | 21:13 | מאת: יחיאל

מזה כשבועיים קם כל יום עם כאבי ראש שינויים בראייה ותחושת חוסר יציבות כאשר עומד יותר מ5 דקות ct ראש mri. לחץ דם הולטר . תקינים. מה זה יכול להיות.

ליחיאל שלום, יש לשוב ולשוחח אתך ולבדוק אותך לאור הממצאים. כדאי שתביא את בדיקות הדימות עצמן על דיסק, כדי שהנוירולוג יוכל לבדקן בעצמו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

07/06/2016 | 21:01 | מאת: יחיאל

קבלתי מהרופא אלטורלט 10 מג למשך 3 שבועות ואחכ לעלות במינון . התחלתי את הטיפול וקמתי עם חולשות . כאבי ראש ויותר סחרחורות. האם אלו תופעות מוכרות הרופא אמר להמשיך מספר ימים ולחכות.אמי מאוד חושש

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים