שאלה ממצא חדש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/05/2016 | 22:21 | מאת: שאלה

אוטם תת-חד בפונס ובmcp משמאל ללא דיפוזיה והאדרה קלושה. מmri מח. במרחק 25 יום מהארוע שכלל איבוד יציבות ונפילה בהליכה קושי בקורדנציה ברגליים בעיקר מדרגות. מה הטיפול שנהוג בזה? לאדם עם בעיות קרישה קשות -העדר קרישה. מה הסיכוי שזה יסתדר מעצמו. יש מקרים שזה חוזר ב100 למצב שלפני האוטם? האם מרחק הזמן מהארוע ללא טיפול במקרה זה מיתר טיפול עכשיו או כן לנסות טיפול. הציעו אספירין. האם יש הוכחות במקרים כטלה שאספירין תיקן את האוטם? או שזה רק מניעתי? תודה.

לשאלה שלום, יש להפנות את שאלותיך אל רופאיך הנוירולוגיים. מדובר ביעוץ פרטני מאד בנסיבות מורכבות. קח אתך אדם נוסף -- טובים שני השומעים, ורשום את התשובות -- כי קשה לזכור מידע רב בתחום שזר לך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים