שאלה חשובה שלא מצאתי עליה תשובה בשום מקום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/05/2016 | 03:48 | מאת: עדן דהרי

שלום פרופסור ערמון, ברצוני לשאול שאלה אשר מעסיקה אותי רבות. יש לי נקודת חן די קטנה ומעט בולטת מתחת לחזה. כשאני מגרדת את נקודת החן(תנועה של קילוף במקצת), אני מרגישה גירוי של העצבים (מעין עקצוצים). אשר ממוקם בזרוע שמאל בקפל הקוביטלי. אינני בטוחה אם כך נולדתי או שמא רכשתי זאת עם שנות חיי, אך שאלה זו מעסיקה אותי כבר כמעט שלוש שנים. יותר מאשמח להבין לעומק כיצד זה קורה ומה מתרחש בגופי. תודה רבה מראש, עדן.

לעדן שלום, כדאי ללכת להבדק על ידי רופא עור. בברכת בריאות, כרמל ערמון

06/05/2016 | 06:09 | מאת: עדן דהרי

שלום פרופסור בוקר טוב, לא ירדת לסוף דעתי. בשאלתי רצתי להבין כיצד זה ייתכן כי אני מגרדת את נקודת החן אשר ממוקמות במקום מסוים בגוף ומרגישה עיקצוצים במקום שונה לחלוטין מהמקום בו נגעתי. כיצד זרימת העצבים מתבצעת במקרה כזה ומה הקשר בין שתי נקודות אלו בגוף. אודה לך מקרב לב במידה ותוכל לתת לי תשובה. עדן.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים