אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/05/2016 | 00:26 | מאת: נוי

לפני כשנה החלו לי התקפים של תנועות לא רצוניות של הגוף ואיבוד הכרה בצעתי את כל הבדיקות לשלול אפילפסיה ,כולם יצאו תקינות חוץ מבדיקת eeg וידאו ששם נאמר שבעת שינה ישנה האטה מזערית באזור הרקה השמאלית על סמך זאת התחלתי טיפול נוגד לאפילפסיה האם האטה היא זאת שגורמת לאיבוד הכרה ואם הכן יש צורך בטיפול ?

לנוי שלום, צריך לשוחח אתך, לעבור על הרשומות הרפואיות, לעבור על ממצאי ה- VEEG (הגלים עצמם, ולא רק הדו"ח) כדי לתת תשובה לשאלתך. אשמח לראותך במרפאתי טל 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

05/05/2016 | 06:27 | מאת: נוי

הבדיקה נעשתה באסף הרופא שם נאמר שאין ממצאים חוליים

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים