תחושת ריחוף בהליכה ובמנוחה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/05/2016 | 19:35 | מאת: רון

שלום רב, אני בן 27, בריא בדרך כלל, מזה שבועיים סובל מכאבי ראש, ומין תחושה מוזרה המזכירה תחושת של שכרות, אני מרגיש מרחף/משייט בזמן הליכה ובזמן מנוחה, התחושה מלוות בכאבי ראש ופעימות ברקות. אופטלגין עוזר לכאבים אך לא לתחושה המוזרה הנל, ביצעתי בדיקות דם ( ללא ויטמין b12) והן יצאו תקינות. ממה הדבר נובע? מה הבדיקות שכדאי לעשות? תודה רבה!

לרון שלום, טווח האפשרויות רחב, מן הכבדות לקלות. ראוי שתיגש כעת לחדר המיון הקרוב בו מצוי נוירולוג תורן כדי להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

04/05/2016 | 10:02 | מאת: רון

תודה פרופסור, בהמשך לשאלה, האם הדבר יכול להיגרם מחוסר בויטמין B-12?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים