אי סבילות קיצונית לרעש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/04/2016 | 09:26 | מאת: יוסי

לבני בן ה-20 סובל מאי סבילות קיצונית לכל סוגי הרעשים.פסיכיאטר הפנה לנוירולוג שמיעתי.האם יש פונקציה כזו והאם יכולה להיות איזושהיא בעיה נוירולוגית בגין תופעה זו?תודה יוסי

ליוסי שלום, "נוירולוג שמיעתי" מושג שחדש לי, אך יתכן שזה תרגום ל"נוירו-אוטולוג" - דהיינו נוירולוג שמתמקד בהפרעות שמיעה. חסרים פרטים רבים, שמונעים ממני לנסות לנחש את כוונת הפסיכיאטר. לך עם בנך לפגישה עם הנוירולוג, ותקבל תשובה לשאלותיך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים