כאבי ראש וצוואר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/04/2016 | 11:28 | מאת: roy

שלום פרופסור כרמל אני בן 35 ולפני כחודש וחצי הייתי חולה בשפעת חזקה, בכדי לא להדביק את המשפחה הלכתי לישון בסלון וצאז יש לי כאבי צוואר וראש איומים שלא מרפים ואף מחמירים, כדורים כגון אופטלגין עוזרים למעט זמן. אני מאובחן כהיפוכונדר כבר 7 שנים אך הכאב הזה הוא שונה ולא משהו שאני מכיר ומתמודד שקשור לחרדה. הייתי אצל נוירולוג לפני לודש הוא טען שיש לי דלקת בעצב בצוואר ונתן לי כדורים שעזרו מעט מאוד, השבוע הייתימאתלו שוב והוא הביא לי כדור אלטרולט שאני לא לוקח, לא לקחתי כדורים נגד חרדה מעולם, אני מאגיש שהכאב מתחיל בצוואר וככל שאני מרבה עם התנועות כך הוא מתגבר ועולה לראש ומעט לכתפיים. מה לדעתך יכול להיות ? תודה רבה

ל- roy שלום, אם הנוירולוג לא הביא לך מזור, כדאי שתתיעץ, כולל ראיון ובדיקה, עם נוירולוג נוסף.לקראת פגישה זאת כדאי שתגבש את צפיותך ותשתף עם הרופא, שלא יצא שגם השני יתן המלצות שלא תרצה ליישם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים