מחלות דמנציה ואלצהיימר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/04/2016 | 04:05 | מאת: דניאל

שלום מה שכיחות מחלת האלצהיימר מבחינת האחוזים לפי הגילאים? מאלו גילאים מתחילים לחלות בזה? האם המחלה הזו היתה קיימת בעבר הרחוק ופשוט לא ידעו עליה? מה היחס בין מחלת האלצהיימר לבין שאר המחלות (הפחות שכיחות) שכלולות בדמנציה? וספציפית לגבי המחלה ע"ש פיק. מה שכיחותה? ומאיזה גיל? תודה רבה

לדניאל שלום, ניתן למצוא תשובה לרוב שאלותיך באתרים זמינים, כגון: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%AA_%D7%90%D7%9C%D7%A6%D7%94%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8 www.dementia.co.il/מחלת-פיק-גיל-הזהב בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים