חולשה בצד הגוף אחרי שפעת...

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/04/2016 | 12:37 | מאת: יניב

אני בן 21 יש לי עקמת קלה בחזה שעד כה לא כאבה. לפני שבועיים החלמתי משפעת והתחילו לי כאבי שרירים בכל בחזה ובגב. אני מרגיש תפוס בצד הגוף שמאלי וכמו חולשה ושאני עומד או הולך שמתי לב לחוסר איזון ביציבה, חולשה ביציבות רגל שמאל (אותו אזור בכתף וחזה החלשים). עשו לי צילום חזה בדיקות דם ואקג תקינות. לפעמים בישיבה קצת לחץ או כובד בחזה שמאל עם כובד או קוצר קל בנשימה.(יש לי אלרגיה ונוזלים באוזניים). מה יש לי?

ליניב שלום, כדאי שתפנה לחדר המיון הקרוב, של בית חולים בו יש תורן נוירולוגי, כדי להבדק בדחיפות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

07/04/2016 | 11:23 | מאת: יניב

לא צריך להפחיד הלכתי לרופא משפחה אמר שהכל בסדר במוצ"ש הייתי במיון אמרו בסדר אני שואל מה אפשר לעשות?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים