עיקצוצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/03/2016 | 11:55 | מאת: נאוה

שלום אני בת 60 מתגוררת בירושלים. מזה כמה חודשים אני מרגישה עיקצוצים בקרקפת (לא כל יום) זה מאוד מציק לי הייתי אצל נירולוג, עשיתי mri, eeg ולא מצאו כלום. אני מאוד מוטרדת שיש לי משהו בראש ולא מוצאים.יש לי פחד שאני אקבל איזה מחלה, או שיתוק. האם יש עוד איזה בדיקה שאפשר לראות מה קורה שם. תודה

27/03/2016 | 12:16 | מאת: נאוה

סליחה טעות בכותרת

לנאוה שלום רב, לעתים עקצוצים בקרקפת הם רמז לתחילתה של מחלה שעלולה להתקדם, ולעתים הם מטרידים אך אינם מיצגים מצב מסוכן. באשר לבדיקות תקינות - צריך לראות את תוצר הבדיקה עצמו (דיסק עם הדימות של ה-MRI, דיסק עם גלי ה- EEG) ואת האדם בו מדובר, כדי להחליט אם מה שפורש כתקין אכן תקין. אשמח לראותיך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים