הסחרחורת לא עוברת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/03/2016 | 20:54 | מאת: ליאור29

היי פרופסור ,פרסמתי פה שאלה לגבי סחרחורת שלא עוברת , מאז עברו כבר כמה שבועות ועדיין אין שיפור אם בכלל . התחושה היא של lightheaded יותר מאשר סחרחורת , בעבר היה ורטיגו לשבוע אך אז בקושי יכולתי לעמוד . הייתי אצל רופא שאמר שאין פתרון אלא לחכות שיעבור , MRI מח ,עש וצוואר תקינים מלפני חודשיים . קיבלתי סטונרון , לא ממש מרגיש שיפור ובנתיים אני לא מצליח לתפקד או לעבוד . ממש מתוסכל . מה אתה ממליץ לעשות ?

לליאור שלום, אני מצטער שהבעיה נמשכת. אם עצת הרופא האחד לא הביאה מזור, המלצתי שתוסף להתיעץ. איני יכול לעסוק באבחון מעל דפי האתר, ללא ראיון ובדיקה. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים