קפיצות שרירים מרובות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/03/2016 | 18:44 | מאת: אני

האם סימני מחלת ניוון שרירים מתחילים בד"כ בגפה אחת או באופן סימטרי בשתי הגפיים -לדוגמא בשתי הרגליים? האם קפיצות שרירים מרובות מהוות סימן מחשיד גם אם הן מפוזרות בכל הגוף?

לאני שלום, יש מחלות נוון שרירית שמתחילות באופן סימטרי, ויש שמתחילות באופן אסימטרי. קפיצות שרירים מרובות ללא חולשה על פי רוב אינן מרמזות על מחלה מסוכנת, אך רצויה בדיקת נוירולוג כדי לברר זאת. אל תנסי לאבחן את עצמך! בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים