תוצאות בדיקת אם אר אי גזע המוח עם חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/03/2016 | 20:33 | מאת: רובי

סיבת ההפניה גלובל אמנזיה.ד"ר שלום ! בסיכום כתוב ,מוקד של אות מוגבר בטי 2,ליד הקרן הפרונטלית של החדר הלטרלי הימני על רקע איסכמי? (סימן השאלה למה הכוונה בכתוב?) ממצא לואי: מלאות חלקית בסינוס הסנוידלים. ציסטות של רטנציה בנזופרינגס. מה פרוש תוצאה זו? אודה לך מאוד.

לרובי שלום, כלל הוא, שתוצאות בדיקה חייבות להיות מוסברות למטופל על ידי מי שהזמינה, או, במקרים מסוימים, רופא המשפחה שלו. על כן אין ביכולתי לפרש את תוצאות בדיקתך. במאמר מוסגר -- אני נוהג לראות את הדימות בעצמי, כי לעתים הפענוח הכתוב אינו מעביר לי את מלוא התמונה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים