עזרה דחופה בבקשה פרופ' ערמון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/02/2016 | 20:56 | מאת: צעירה

ד"רשלום,אני בת 34 , לא מעשנת,משקל תקין. כשבוע חשה בצד שמאל של הגוף (יד ורגל שמאל) תחושת נימול וחולשה בצורה קשה. אושפזתי בבית חולים עם חשש לאירוע מוחי קל. סיטי ראש יצא תקין. בדיקות EEG, EMG תקינות ולכן לא בטוחים שבכלל היה מדובר באירוע. שחררו אותי מבי"ח ללא אבחנה ממשית וביקשו שאקח אספרין לדילול הדם עד לסיום הבירור. אני מודאגת.תחושת הנימול הקשה באה והולכת (ביד וברגל. יום אחד אף הגיע לאזור הלחי אבל זה ממש לזמן קצר). רוב הזמן הנימול הוא ביד ורגל שמאל. בבקשה עצתך המקצועית מה לעשות? לאילו בדיקות לגשת? בבקשה עזור לי

לצעירה שלום רב, אני מצטער שכך הדברים -- רובנו משתדלים לשחרר את מטופלינו עם תחושה ברורה יותר של האפשרויות האבחנתיות, ומדברייך עולה שלא כך הדבר. אם מדובר במישהי ששוחררה ממחלקתי -- אנא צרי קשר אתנו מחר בבית החולים, כדי שנוכל לתקן. אם מדובר במי ששוחררה מבית חולים אחר -- יש לך אופציה להתקשר אליהם כדי לנסות לקבל מענה לשאלותיך. אופציה אחרת היא להגיע בהקדם ליעוץ נוירולוגי נוסף, כדי לשמוע את מהלך הדברים ישירות ממך, ובפרוט, לעבור על החומר מבית החולים, כולל דיסק עם הדימות שנעשתה ותוצאות הבדיקות האחרות, להבדק בדיקה נוירולוגית מקיפה, ובהתאם לממצאים לשוחח על האפשרויות וכיצד לברר אותן. אם תרצי -- אוכל לראותך עוד השבוע ביום חמישי במרפאתי הפרטית בטופ איכילוב, טלפון 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים