בהריון עם כאבי ראש נוראים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/11/2012 | 18:05 | מאת: גלית

ערב טוב, אני בהריון בשבוע 10, ב4 ימים האחרונים פוקדים אותי כאבי ראש נוראיים (אני מגרנטית אמנם אבל יש לי תחושה שכאבי הראש האלה שונים, לחץ מצחי חזק ותחושה כאילו משהו דוחף לי את הראש מלמעלה למטה), בשלושה הימים האחרונים נרדמת בשש בערב ולא מסוכלת לקום עד הבוקר בגלל עייפות וכאבי הראש. היום נשארתי בבית למנוחה וההיתי חיייבת לישון המון בגלל כאבי הראש. בעקבות קרישיות יתר (ליידן 5 ועוד משהו) אני מקבלת כרגע קלקסן 40 מ"ג, יכול להיות שהקלקסן אחראי לכאבי הראש?. או אולי זה קשור להריון? מה ניתן לעשות. אני יודעת שאי אפשר לעשות אבחון און ליין אבל אשמח לייעוץ תודה

15/11/2012 | 08:56 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, כדאי לפנות לחדר מיון לצורך בדיקת נוירולוג ורופא עיניים. במידת הצורך ניתן לעשות MRI מוח ללא חומר ניגוד.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים