עזרא דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/11/2012 | 23:16 | מאת: א.

שלום ד"ר, בת 48, מטופלת באסיבל(בעקבות נסיון גמילה מקסנקס, כעת הגעתי ל 3 מג) ובציפרלקס. לאחר חרדה ממושכת. חווה תופעות קשות כקב הורדת האסיבל: לחץ ודקירות בלב, גלים בראש, בלילות קפיצות בראש וברגליים, במשפחתי נטיה גנטית לאפילפסיה מבוגרים וילדים (ניתוקים), חוששת מאד מהתקף אפילפטי. כיצד ניתן להמנע מהתקף כאמור? האם נטילת הציפרלקס עשויה להחמיר הסיכון? האם קיים טיפול אחר שאינו בעל סיכון להתקף אפילפטי לגמילה מאסיבל ולחרדה,ושאינו ממכר? תודה רבה מראש

12/11/2012 | 08:28 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, גמילה מהירה מדי מאסיבל יכולה לגרום להתקף. תכשירחם כנגד דיכאון יכולים להחמיר מהלך של אפילפסיה אצל חולי אפילפסיה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים