כאבים בכפות הרגליים ובכפות הידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/10/2012 | 20:26 | מאת: אלון

שלום רב, אני בחור בן 37 ואני סובל מספר שנים מכאבים בכפות הרגליים וכפות הידיים (בחלק הפנימי ) בעוצמות משתנות מפעם לפעם כאשר אני צריך תמיד שיעשו לי לחיצות כמו שיאצו להרגעה זמנית . בנוסף גם קיימת לי גם תופעה של כאבים והתקווצויות שרירים בכל חלקי הגוף כל פעם במקום אחר, ועייפות ברוב שעות היום. כיצד ניתן לאבחן מה הבעיה?האם זה מעיד על בעיה עצבית? כי ביקורים ובדיקות אצל אורטופד לא העלו דבר,ובדיקות דם. תודה רבה

29/10/2012 | 08:40 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לפנות לנוירולוג. בדרך כלל מבקשים לבצע בדיקות דם כולל TSH, VIT B12, CRP, CPK ובנוסף -עושים בדיקת EMG.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים