כאבים ואי תחושה בצד ימין של הפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/10/2012 | 17:52 | מאת: ברכה

שלום, אני בת 42 סובלת כבר תקופה ממושכת מאי תחושה של צד ימין של הפנים במיוחד החניכיים החך,הלשון וירידה בחוש הטעם. בימים האחרונים חוסר התחושה עבר גם לצד שמאל של הפה. הגעתי למצב שקשה לי לפתוח את הלסת. עשיתי בדיקת סיטי ראש שההתרשמות מהבדיקה היא: עיבוי קל של רירית הקונכות הנאזליות מימין. בדיקת אמ-אר-איי ראש שמצוין: חללים פרי-וסקורליים מורחבים בולטים יותר מימין. הייתי אצל מספר נוירולוגים אשר שללו בעיה נוירולוגית, הייתי אצל מומחה אף אוזן גרון אשר גם שלל שייכות אליו, גם רופא פה ולסת שלל שייכות אליו. אשמח אם יהיה לך איזו המלצה או אבחון הבעיה.

29/10/2012 | 08:39 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, מה אומר רופא פה ולסת? אני לא ממש הבנתי משפט לגבי קשיי פתיחת הפה. תודה

29/10/2012 | 18:12 | מאת: ברכה

רופא פה ולסת שלל שייכות אליו,ולגבי הקושי בפתיחת הפה,יש קושי בדיבור ואכילה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים