מיגרנה וספורט

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/10/2012 | 11:10 | מאת: אורית

שלום שמי אורית ואני בת 38. אני סובלת ממגרנות כ-3-4פעמים בשבוע.(אני מורה ובחופשים התדירות נמוכה מאוד!!)אני נוטלת אקמול פוקוס ורילרט. שאלתי- שמתי לב כאשר אני מתאמנת אירובי\ספיננג אני מרגישה דופק מואץ ולאחר מכן מתחיל לי התקף מגרנה. האם יש קשר בין השניים? אשמח לתגובה! אורית מבאר שבע.

29/10/2012 | 08:36 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, תדירות התקפות מיגרנה 4-3 פעמים בשבוע בדרך כלל דורשת התיכסות של נוירולוג. בכל מקרה ידוע בהחלט קשר בין מאמץ גופני לבין הופעת התקפת מיגרנה. כדאי לך לפנות לנוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים