סחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/10/2012 | 18:46 | מאת: נחמה

אני בת 38 עברתי דלקת קרום המוח יראלי עכשיו לאחר כ 3 שבועות אני עדין לא מרגישה כל כך טוב אתמול בקופת חולים נתנו לי אינפוזיה לעלות את המלחים בגוף אבל עדין אני סובלת מסחרחורות ודופק מהיר שהוא 90 לדקה וזה נמשך כבר הרבה שלושה שבועות אני יודעת מה לעשות אשמח לקבל עצה מה עלי לעשות אני אובדת עצצות תודה מראש על תשובתך

29/10/2012 | 08:29 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, לפעמים דלקת קרומי המוח לא חיידקית היא ביטוי של מחלה כללית דלקתית/וירלית. ניתן להמשיך את הבירור תחת השגחה של הרופא המטפל ונוריולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים