בדיקת נוירולוג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/10/2012 | 17:44 | מאת: נדב

1. כאשר הרופא מאבחן אי התאמה בתחושה בין צד ימין לשמאל - מה זה אומר מבחינה נוירולוגית ? 2. כאשר סימפטומים כמו חולשה בצד אחד של הגוף + כאבי צוואר וכתפיים חזקים חזקים + קושי להחזיק את הראש + קושי הולך ומחמיר בתפקוד הגוף - האם זה מצביע על חולשת שרירים ? (אני cp מלידה). מה עושים ?

29/10/2012 | 08:25 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, 1. הבדלי צד של תחושה בגוף זה לא סימן תקין. 2. אין לי אפשרות בלי לבדוק ולדבר איתך להבדיל בין תסמינים של CP לבין תופעות נוספות/חדשות. אני מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל: 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים