תחושת נימול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/10/2012 | 16:13 | מאת: טל

שלום רב, לפני מספר ימים חשתי כי צד שמאל בפנים נרדם לי, ניגשתי למיון ושם נוירולוג אמר כי לאהרואה סיבה למשהו רצינינוהפנה אותי לרופא המשפחה לבדיקת קרישיות הדם. פניתי לרופא וזה אמר כי אינו רואה דבר חריג או סיבה. התחושה אינה נעימה עדיין צד שמאל שלי עם תחושת נימול/ הירדמות לעיטים תחושת עקצוצים בשתי הידיים ובעיקר תחושה לא נעימה בראש כמו לחץ ( תחושה כמו ששמים משקפי שמש על הראש) האם ישנה סיבה לדאגה ומה עלי לעשות?

27/10/2012 | 22:10 | מאת: טל

חשוב לי לציין כי תחושת הנימול עברה מדי פעם אני מרגישה שיד שמאל כבדה ומהלחץ מרגישה קצת נימול בפנים ולחץ בצידי הראש

29/10/2012 | 08:17 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל: 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים