מוקד בודד היפרההינטנסי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/10/2012 | 17:18 | מאת: יוסי

שלום רב , עקב כאבי ראש ממושכים , וורטיגו יותר מפעם אחת בשנה האחרונה , הופניתי ע"י רופא נוירולוג ל בדיקת MRI , התשובה שקיבלתי בסיכום ש - אין האדרה פתולוגית ע"י גדוליניום . והבדיקה בגדר הנורמה. וחוץ מזה נמצא מוקד בודד היפרההינטנסי ב T2 בחומר הלבן מימין (לא ספיציפי) . מה זה בדיוק ?? האם זאת מחלה ?? סכנה ?? ואיך מטפלים בה?? ,,, תודה מראש

17/10/2012 | 08:20 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב, יש נגע אחד בMRI מוח, ממצא לא ספציפי בודד, כנראה לא פעיל (לא קולט חומר ניגוד). לא נשמע לי שקיימת סכנה מידית, מצד שני יש להמשיך מעקב אצל נוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים