חולשה בשרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/09/2012 | 08:24 | מאת: אילנה

שלום, זה זמן רב אימי שאימי על כיסא גלגלים בשל חולשה ברגלים ולפני מספר חודשים אנו רואים שהראש נוטה לצד שמאל והעיינים מביטות מעלה ואק כשאנו מבקשים שתיישר מבט או את הצאור היא מיישרת ולאחר מספר דקות שוב הראש נטוי ,אני רוצה לציין שהיא נוטלת המון כדורים כמו לבלוטת התריס לחץ דם סכרת ואסטמה ,אננו יודעים ממה זה נובע, מכיון שהיינו אצל הרופא והיא אמרה שזה מזיקנה ,אני חושבת שזו לא תשובה מספיק מקצועית אימי בת 80. האם תוכל בבקשה לעזור ולהסביר מה התופעה הזו האם יש לה. הגדרה ברפואה תודה ושנה טובה לך ולמשפחתך

19/09/2012 | 08:46 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

יש לפנות לנוירולוג. מוכן לבדוק אותה במרפאתי בחולון, טל. 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים