אי יציבות בהליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/09/2012 | 14:28 | מאת: אורית

שלום, אני בחורה בת 28 . לפני כשנה חוויתי תופעה של אי יציבות בהליכה, לא סחרחורת סיבובית, הרגשת שהגוף מתנדנד, כאילו דוחפים אותי הצידה. התופעה חלפה לאחר כשלושה חודשיים . לפני כשבועיים שוב חזרה התופעה הזו, אני מרגישה כשאני הולכת כאילו מישהו מטלטל את הגוף שלי דוחף אותי גם הרגשת חולשה ברגל שמאל. אני מורה במקצועי, מלמדת 3 פעמים בשבוע לשלוש שעות כל פעם. אני מרגישה שהתחושה הולכת וגוברת כאשר אני על הרגליים ומעבירה שיעור, בהתחלה אני בסדר מרגישה טוב ותוך כדי השיעור לאט לאט אני מתחילה להרגיש את האי יציבות. אחרי שאני מגיעה הביתה ונחה קצת התופעה עוברת, גם אחרי שאני ישנה וקמה בבוקר אני מרגישה בסדר. ברגע שאני מתחילה להסתובב הרבה בבית או בחוץ אני מתחילה להרגיש את חוסר היציבות, אחרי מנוחה בבית זה בדרך כלל יותר טוב ואפילו עובר לי. לפני שנה הייתי פעמיים אצל ניורולוג שבדק אותי ואמר שהכל בסדר, שלח אותי רק לבדיקת EEG שהייתה תקינה וטען שזה מלחץ נפשי. הייתה לי תקופה של שמונה חודשים שהרגשתי מצויין ועכשיו שוב ההרגשה חזרה. מה עליי לעשות? האם זה נשמע כמו בעיה ניורולוגית או אולי קשור לעמוד שדרה או אוזניים?

19/09/2012 | 08:12 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לחזור לבדיקת נוירולוג.

19/09/2012 | 10:07 | מאת: מיכל

ן האם חס וחלילה זה יכול להיות גידול בגזע המוח במוחון? עברה שנה מאז שתופעת האי יציבות בהליכה התחילה שנמשכה או כשלושה חודשים, הייתה הפסקה ושוב חזר אחרי 9 חודשים, האם אחרי כל כך הרבה זמן שלא התווסף תסמין נוסף ואפילו הייתה הפוגה והרגשתי מצויין 9 חודשים זה עדיין יכול להיות גידול? סגור[ שאלה נ

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים