כדור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/09/2012 | 11:31 | מאת: מירי

שלום רב מאז הפרכוס ואיבוד ההכרה מלפני כ5 חודשים {יש לציין שזו פעם שניה} הרופא קבע שזה אפילפסיה גם הנורלוג שהופנתי אלין קבע כך מזה זמן לא רב מאז שהתחלתי עם הלמיקטל אני יורדת במשקל בצורה מאוד מאוד מהירה הופנתי למכון הדמייה הופנתי לכל מיני צילומים וכל מיני בדיקות ראש כל מיני בדיקות דם הכל תקין .גם בדיקות לב ובדיקות בטן -מלבד שמצאו פוליפ בכיס מרה שאלתי האם זה הגורם לירידה דרסטית במשקל יש לציין שאני מטופלת גם עם לחץ דם גבוה שאני מקבל כדור אחד ביום שנקרא לקרפס אודה על תשובתך

19/09/2012 | 08:11 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ירידת משקל כתוצאת מנטילת למיקטל - דבר נדיר מאוד. כדאי לשלול אפשרויות נוספות.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים