התקף לפני שבע שנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/09/2012 | 22:51 | מאת: נורה

אני בת 61 לפני כשמונה שנים היה לי התקף שזוהה כאפילפסיה ולאחר מס חודשים עוד אחד לא היו לי לפני כן התקפים וגם לא מאז, אני לוקחת כ200 מג טגרטול פעם אחת ביום, בבדיקת EEG נאמר:כעבור דקה של נישום יתר נרשמה התפרקות כללית קצרה של גל איטי מחודד אין שינוי בגירוי אור, לסיכום תרשים גבולי, הנורולוג אמר שאולי כדאי להמשיך לקחת את התרופה ואולי לא שאחליט לבד ואני לא יודעת האם כדאי להפסיק. ושאולי המינון הנמוך ממילא לא משמעותי או להמשיך , מה דעתך.

12/09/2012 | 08:30 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מינון נמוך אך עדיין עובד. החלטה להפסיק טיפול למניעת אפילפסיה היא מחייבת לקחת סיכון. בלי לראות את EEG לא יכול להמליץ על שום דבר.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים