לחץ תוך גולגלתי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/08/2012 | 19:33 | מאת: רמי

שלום. במשך כעשרה חודשים אני סובל מכפילות בראיה, לפני כשלושה שבועות הייתי אמור לעבור ניתוח פשוט נגד פזילה. ארבעה ימים לפני הניתוח עשו לי מדידות וראו כי מצבי הדרדר בצורה קיצונית בשלושה חודשים אחרונים, המנתחת מיד אמרה כי היא לא נוגעת בי עד שיבדקו מה מקור הבעיה וכי היא חוששת שזה לא קשור לעייניים בכלל, מיד שלחו אותי לMRI מוח ויצא תקין עשו לי ניקור בגב וגילו שיש כי יתר לחץ בגולגולת וכי אולי הבעיה נובעת אכן מהלחץ, בחודשים האחרונים הייתי בחול והשתמשתי בסמים קלים, שאלתי היא כמה משפיעים השימוש בסמים על הלחץ תוך גולגלתי!! תודה מראש.

29/08/2012 | 16:51 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני לא נוגע בנושא של סמים, אך במקום שאלה האם נשללה חסימת ורידי המוח ובלי קשר ניתן לקחת תרופות להורדת לחץ תוך גולגולתי עם מעקב של שדאי ראיה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים