כאבים ועיכוב במפרקים אחרי ארוע היפומאני.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/08/2012 | 22:19 | מאת: תומר

סובל מהפרעה דיכאונית דו קוטבית . אחרי ארוע היפומאני שני- כבר שלוש שנים סובל מכאבים בכל הגוף (מפרקים ושרירים), עיכוב בתנועה, קנקים. נוטל נוגדי דיכאון, מייצבים וכדור הרגעה. עם החמרה ושיפור לחילופין. מבקש לפנות לנוירולוג כי מרגיש שלא מדובר רק בכאבים פסיכוסומטיים ואולי ניתן למצוא טיפול נוסף שהפסיכיאטר לא חושב עליו. האם יש נוירולוג שיכול לעזור בתחום המשיק לפסיכיאטריה? אשמח לקבל המלצה.

22/08/2012 | 08:29 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

לא מכיר תת תחום כזה מיוחד. כדאי להתחיל מנוירולוג רגיל דרך קופת חולים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים